Som betongentreprenør har vi gode løsninger som gir stor fleksibilitet og høy kvalitet på det ferdige prosjektet. Vi har solid erfaring innen fagområdene betongarbeid og muring i hele Trøndelag.

Vi besitter bred erfaring og stor kompetanse innen fagområdene. Dette gjør at vi kan påta oss alt fra småjobber til store krevende prosjekter. Hell Betong AS ønsker å være kunders første valg innen betongarbeid i Trøndelag.

Vi utfører i dag alt innen betong, fundamentering, armering og forskalings arbeider for bygging av eneboliger, garasje gulv, støttemurer og mye mer. Det er bare å kontakte oss for et godt tilbud.

For tiden er det stor pågang på støping med Jackon (Nå Bewi). Etter støping framstår grunnmuren og veggene som en solid og ferdig isolert konstruksjon. Det ferdige bygget får ekstraordinære kvaliteter som byggherren kan glede seg over i hele husets levetid. Systemet har vært på markedet i snart 40 år, er gjennomprøvd og kontinuerlig videreutviklet sammen med brukerne og i takt med endringer i byggeforskriftene. Jackon Thermomur er utviklet og produseres i Norge, og er derfor skreddersydd det norske klimaet. Jackon Thermomur® er blitt et begrep i bransjen og er ensbetydende med lavenergi, kvalitet, trygghet og brukervennlighet. Jackon brukes på alt fra større prosjekter til minder eneboliger, garasjer o.l.